Vrancken over duel tussen KAA Gent en Molde: “Top zes-ploeg in JPL”

Vrancken over duel tussen Gent en Molde: “Zou een top zes-ploeg zijn in JPL”

Vandaag om 17:42

Voor KAA Gent staat er een belangrijke wedstrijd op het programma in de Conference League. De Buffalo’s ontvangen Molde op de derde speeldag. Na de 4-2-nederlaag tegen Chelsea hoopt coach Wouter Vrancken op een eerste overwinning in oktober. 

Een zege zou een mentale boost zijn voor de ploeg, maar Vrancken is voorzichtig optimistisch. “Molde zou een top zes-ploeg zijn in België”, waarschuwt hij, geciteerd door HLN. Hij verwijst dan ook naar hun sterke prestatie tegen Cercle Brugge in de Europa League-voorrondes.

Hoewel de prestatie tegen Chelsea vertrouwen gaf, wil Vrancken meer zien van zijn team. Hij erkent dat de ploeg stappen zet, maar niet zo snel als hij had gehoopt. Het gebrek aan agressiviteit en het voetballend vermogen waren punten van kritiek na het gelijkspel tegen Union. 

Vrancken verwacht tegen Molde een stap vooruit. “We zetten stappen, maar die zijn niet zo groot als we graag hadden gehad. Met die midweekmatchen heb je weinig tijd voor tactische training, maar de positieve mindset moet zich nu vertalen naar het veld.”

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.