Hubert over Beerschot, Anderlecht en Ludogorets: “Hoge defensieve lijn”

Hubert over Beerschot, Anderlecht en Ludogorets: “Hoge defensieve lijn”

Vandaag om 17:32

David Hubert blikte vooruit op de belangrijke confrontatie die RSC Anderlecht te wachten staan. Paars-wit neemt het donderdag op tegen Ludogorets uit Bulgarije. Over de wedstrijd tegen Ludogorets was Hubert alvast duidelijk. 

"We zijn goed gestart in de competitie met twee overwinningen, dus het is aan ons om dat te bevestigen”, citeert RTBF. Hoewel hij enthousiast is, waarschuwt Hubert om nog niet te spreken van kwalificatie. "Het is misschien een beetje vroeg om te praten over een stap richting kwalificatie." 

Na de onverwachte nederlaag tegen Beerschot ziet hij de match tegen Ludogorets als een kans om weer op koers te komen. De defensieve problemen van Anderlecht tijdens de wedstrijd tegen Beerschot zijn niet onopgemerkt gebleven. Hubert erkent dat er verbeteringen nodig zijn.

"Natuurlijk moeten we beter verdedigen." Hij legt uit dat de hoge defensieve lijn uitdagingen met zich meebrengt. "Voor onze verdedigers is het niet makkelijk om te verdedigen met 40 meter in hun rug." Dit vraagt volgens hem om aanpassingen in de manier waarop het team de tegenstanders vroeg op het veld moet opvangen.

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.