Boudeweel kritisch op Club Brugge na nederlaag tegen AC Milan

Boudeweel: 'Op alle niveaus mag een corner nooit op die manier binnengaan'

Vandaag om 14:45

    Sportjournalist Tom Boudeweel is kritisch op Club Brugge na de nederlaag tegen AC Milan in de Champions League. Volgens de 52-jarige had de eerste goal van Christian Pulisic vanuit de corner, nooit mogen vallen. 

    Na afloop van de wedstrijd zei Simon Mignolet dat Club Brugge alles had gegeven en dat ze trots mochten zijn op hun zelf. De ploeg van trainer Nicky Hayen begon sterk aan het duel, maar zakte na de eerste tegengoal en de rode kaart voor Raphael Onyedika snel in elkaar. Invaller Kyriani Sabbe maakte nog wel gelijk, maar Brugge had in de tweede helft weinig meer in te brengen tegen een beter AC Milan. 

    Boudeweel is van mening dat de goal van Pulisic tegen Brugge op dit niveau, niet mag gebeuren. "Op alle niveaus mag een corner nooit op die manier binnengaan. Had Mignolet misschien met de vuisten moeten komen? Het was bijzonder zuur voor Club om die 1-0 te incasseren na zo'n veelbelovende start. En de manier waarop maakte het dubbel jammer", aldus Boudeweel tegenover Sporza

    Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

    Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.