Thibaut Courtois weer geblesseerd, mist match tegen Barcelona

Real Madrid meldt nieuwe blessure Courtois, gaat El Clasico missen

Vandaag om 13:16

Thibaut Courtois heeft aan de Champions League-match tegen Borussia Dortmund een blessure aan zijn bovenbeen overgehouden, meldt zijn club Real Madrid. Onze landgenoot was juist hersteld na een blessure.

Real Madrid bracht het nieuws van een nieuw kwetsuur woensdag via sociale media naar buiten. Er werd nog geen mededeling gedaan over de ernst van de blessure. Het bericht vermeldt alleen dat bij Courtois ‘een ​​blessure aan de adductor in zijn linkerbeen is vastgesteld’.

Courtois was juist teruggekeerd na een vergelijkbare blessure. Voor de interlandbreak moest onze landgenoot forfait geven voor het duel tegen Villarreal. Hij liep de blessure in eerste instantie op tijdens de verhitte stadsderby tegen Atlético.

Zaterdag staat de thuiswedstrijd tegen aartsrivaal Barcelona op het programma. Het is zeer waarschijnlijk dat Courtois El Clasico vanop de tribune zal moeten aanschouwen.

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.