Marc Degryse over Simon Mignolet na AC Milan-Club Brugge in CL

Olympische goal op conto van Mignolet? "Je kan het niet alleen op hem steken"

Vandaag om 10:04

Club Brugge ging dinsdagavond met 3-1 onderuit tegen AC Milan. Na een sterke openingsfase van blauw-zwart, kon Club zichzelf aanvankelijk niet belonen. En dan kwam er dat olympisch doelpunt voor de Milanezen.

Volgens Degryse moet Club Brugge de hand in eigen boezem steken na de openingsfase. "Club Brugge had wel pech bij het schot van Ordonez op de lat, maar bij de tegengoal mag Club toch ook naar zichzelf kijken", klinkt het bij HLN.

"Een olympische goal vanuit een corner is zeldzaam, en waarom? Omdat daar niet goed verdedigd is", gaat de analist verder. "Je kan het niet alleen op Mignolet steken, maar als de verdediging een binnendraaiende hoekschop niet wegkopt, zou de keeper daar moeten staan om die bal te pakken. Ik vind het een gedeelde verantwoordelijkheid."

Na drie wedstrijden in de Champions League telt Club Brugge nu ook drie punten. Op speeldag vier komt Aston Villa, met Rode Duivels Youri Tielemans en Amadou Onana, op bezoek.

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.