Simon Mignolet reactie na verlies tegen AC Milan

Mignolet na nederlaag Club Brugge tegen AC Milan: 'Kunnen trots zijn op onszelf'

22 oktober om 23:56

    Club Brugge-keeper Simon Mignolet ging niet vrijuit bij de eerste tegengoal van Christian Pulisic in de met 3-1 verloren Champions League-wedstrijd. Maar desondanks denkt de sluitpost dat ze bij Brugge wel trots mogen zijn op hun eigen prestatie. 

    Club Brugge begon sterk aan het duel, maar na de eerste tegengoal en de rode kaart voor Raphael Onyedika, zakt Brugge snel in elkaar. Blauw-Zwart kwam nog. op gelijke hoogte met Milan door een goal van Kyriani Sabbe, maar voor de rest heeft Brugge weinig in de wedstrijd gezeten. "We zijn met de borst vooruit blijven vechten en zijn ervoor blijven gaan", zei Mignolet na afloop tegenover de officiële kanalen van Club Brugge

    "Na de 1-1 voelde je de batterijen echter leeglopen. Zij kunnen dan nog extra kwaliteit inbrengen. Op zich kunnen we trots zijn op hoe we ons gepresenteerd hebben, maar je moet je kansen afmaken op dit niveau. Dat zijn de stappen die wij nog moeten zetten. Het is niet onlogisch dat er een verschil is tussen Milan en ons, dat is niets om ons over te schamen", voegde de keeper daaraan toe. 

    Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

    Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.