Reactie Nicky Hayen na 3-1 nederlaag van Club Brugge tegen AC Milan

Hayen: "Same old story? Ik denk dat dit de juiste conclusie is"

22 oktober om 22:08

Geen stunt voor Club Brugge tegen AC Milan in de Champions League. Het verloor met 3-1 van AC Milan. Nicky Hayen zag dat zijn ploeg te veel kansen liet liggen en een rode kaart van Raphael Onyedika ook al niet hielp. 

"Same old story? Ik denk dat dit de juiste conclusie is", vertelde Hayen op de website van Club Brugge. "We presenteren onszelf op een heel goeie manier. We krijgen kansen om op voorsprong te komen en dat was op dat moment ook verdiend. Dan houdt Simon Mignolet ons eerst nog recht met die bal van Pulisic, maar dan gaat er een hoekschop op een heel domme manier binnen. Dan loop je opnieuw achter de feiten aan."

Voor de rust liet Onyedika zijn ploegmaats in de steek door rood te pakken. "Ik heb de fase nog niet terug gezien, maar ik hoorde dat de meningen verdeeld zijn. Hij gaat voor de bal, maar het is blijkbaar toch een redelijk zware overtreding. Uiteindelijk is het iets dat de wedstrijd doet kantelen en waardoor je je game plan moet aanpassen", aldus Hayen.

In het begin van de tweede helft kwam Club Brugge nog langzij, maar het werd uiteindelijk een nederlaag. "Tot de zestigste minuut is dat redelijk goed gelukt, maar dan scoren zij de 2-1. Dan maken wij nog de fout voor de 3-1 en dan moet je het resultaat nog proberen vasthouden om erger te voorkomen."

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.