Reactie Hans Vanaken na de 3-1 nederlaag van Club Brugge bij AC Milan

Vanaken na nederlaag tegen Milan: "Probleem is een groot woord, maar wel werkpunt"

Vandaag om 21:07

Club Brugge heeft dinsdag in de Champions League niet kunnen stunten. Na de 3-1 nederlaag tegen AC Milan reageerde Hans Vanaken voor de camera van VTM.

In het begin van de wedstrijd liet Club Brugge twee grote kansen onbenut. "Je weet natuurlijk nooit wat er gebeurt als een van de twee ballen in doel gaan, maar het zou wel helpen. Die kans van Tzolis of Jutgla moet erin. Het verandert de dynamiek van het spel en de rode kaart doet dat natuurlijk ook", stelde Vaneken.

Ondanks een achterstand en een rode kaart in de eerste helft, kwam Club Brugge het in het begin van de tweede periode langszij. "We zijn erin blijven geloven. Er lagen mogelijkheden. Het i jammer dat we dan nog twee doelpunten slikken. Het is het verhaal van de competitie, efficiëntie. Een probleem is een groot woord, maar het blijft wel een werkpunt", aldus nog de aanvoerder van Club Brugge.

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.