Degryse en Mulder over rode kaart  Onyedika tegen AC Milan

Geen genade voor rode Onyedika: “Hij breekt bijna het been van Reijnders”

22 oktober om 20:33

In AC Milan – Club Brugge kreeg Raphael Onyedika voor de rust een rode kaart. Marc Degryse en Jan Mulder vonden de uitsluiting van de middenvelder van Club Brugge meer dan terecht.

Tijdens de rust van het Champions League-duel in San Siro werd de rode kaart in de studio van VTM besproken. Degryse vond het niet meer dan terecht dat de VAR zich bemoeide met de fase. “Onyedika breekt bijna het been van Tijjani Reijnders. Je neemt altijd een risico als je te laat komt met een tackle."

Degryse en Mulder gingen verder. "Je kunt niet zeggen dat Onyedika niet naar de bal gaat, maar te gevaarlijk. Als VAR zie je bijna iemand zijn enkel breken. Dan is rood terecht. En op de middenlijn zo fel ingaan? Nee toch."

Mulder besloot tot slot met de woorden. "Door de actie kan Reijnders levenslang ongelukkig zijn. Het zag er verschrikkelijk uit", aldus nog de Nederlandse analist.

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.