LIVE-Discussie: Real Madrid tegenover Borussia Dortmund

LIVE-Discussie: Courtois kijkt met Real Madrid Dortmund in de ogen

Vandaag om 19:10

De afgelopen Champions League-finalisten staan opnieuw tegenover elkaar in het miljardenbal. Borussia Dortmund gaat op bezoek bij Real Madrid. Lukt het Die Borussen om revanche te nemen na de met 0-2 verloren finale?

Real Madrid is veruit de meest succesvolle club in de Champions League en mag zich nu opnieuw gaan tonen tegen Dortmund. De Koninklijke wist tot nu toe 3 op 6 te behalen in de competitiefase van de Champions League. Er werd gewonnen van VFB Stuttgart en verloren van LOSC Lille.

Opstelling Real Madrid: 

Borussia Dortmund gaat aan kop in de competitiefase van de Champions League. BVB wist tot nu toe 6 op 6 te behalen. Er werd gewonnen van Club Brugge en van de Schotse kampioen Celtic. Lukt het om ook een resultaat te behalen tegen Real Madrid?

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.

  • Wedstrijd
  • Opstelling
  • Statistieken


Aftrap 21:00

Wedstrijd informatie


Datum
dinsdag 22 oktober 2024
Stadion
Estadio Santiago Bernabéu
Aftrap
21:00
Scheidsrechter
Kovács

Lees meer over:

Deel via