Zoon van Verhaeghe aan de slag bij Club Brugge: "Om signaal te geven"

Vandaag om 12:00

Lucas Verhaeghe werd eerder dit jaar lid van de Raad van Bestuur bij Club Brugge. De zoon van voorzitter Bart Verhaeghe beseft dat zijn aanstelling de wenkbrauwen doet fronsen, maar wil nu vooeal bijleren. 

"Er wordt op zo’n raad van bestuur gesproken over wat op dat moment bij Club gaande is, op sportief en zakelijk vlak", legt hij uit bij HUMO. "Als ze mijn mening vragen, zal ik die geven, maar ook daar ken ik mijn plaats. Ook daar zit ik in de eerste plaats om te leren."

Zijn aanstelling is volgens Verhaeghe logisch. "Waarom mijn vader me erbij wilde? Om het in de familie te houden. En om een signaal te geven dat hij niet van plan is om Club Brugge snel te verkopen. Mijn zussen zijn al langer bestuurder in de andere vennootschappen, maar dat staat minder in de aandacht. Club is voetbal en dat valt meer op."

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.