Vandenbempt ziet probleempje bij Genk in Jupiler Pro League

Vandenbempt ziet probleempje bij Genk: “Dan kan de rekening oplopen”

Vandaag om 08:18

Peter Vandenbempt zag KRC Genk de Limburgse derby met 3-2 winnen. De analist uit zich lovend over de koploper van de Jupiler Pro League, maar ziet toch een mogelijk probleem voor de leider van de competitie.

“Ook een vaststelling: net als in Kortrijk gaf Genk weer te gemakkelijk twee doelpunten weg. Dat kan later in topwedstrijden toch een probleempje worden en dan kan de rekening oplopen”, deelt Vandenbempt via Sporza.

“Maar goed, het was een positieve namiddag. Met het mooie moment - dat kan in het voetbal dan toch - voor de overleden moeder van Thorsten Fink, de leidersplaats voor Genk met de op één na jongste kern in de hoogste klasse en het immer positieve voetbal”, aldus Vandenbempt.

Vandenbempt sluit af door te benadrukken dat Genk over het algemeen tevreden mag zijn. Het had gemakkelijker gekunt tegen STVV, maar desondanks heeft Genk de drie punten behaald. “Genk heeft moeizamer gewonnen dan nodig, maar er zijn toch ook veel plussen”, besluit Vandenbempt.

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.