Vermoedelijke basiself van Club Brugge tegen AC Milan in Champions League

Vermoedelijke XI Club Brugge: Vermant in de basis, Skov Olsen als joker

Vandaag om 07:02

Club Brugge neemt het dinsdagavond op tegen AC Milan in de derde speelronde van de competitiefase van de Champions League. VoetbalPrimeur.be voorspelde het elftal dat hoofdtrainer Nicky Hayen aan de aftrap gaat laten verschijnen.

In de achterhoede van Club Brugge staat Simon Mignolet op doel. Zijn verdediging bestaat uit Joaquin Seys, Joel Ordonez, Brandon Mechele en Maxim De Cuyper. Zij mogen ervoor zorgen dat Mignolet tegen AC Milan zijn doel schoon houdt.

Op het middenveld van Club Brugge is er plaats voor Ardon Jashari, Raphael Onyedika en kapitein Hans Vanaken. Onyedika kreeg de nodige kritiek in de Jupiler Pro League en kan zich nu in de Champions League opnieuw tonen.

In de aanval kan Hayen niet kiezen voor centrale spits Gustaf Nilsson. Wij verwachten dat Romeo Vermant in de spits gaat spelen. Voor de linksbuiten-positie gaat Hayen voor Christos Tzolis. Op de rechtsbuiten-positie verwachten wij dat Hayen gaat starten met Ferran Jutgla om vervolgens Andreas Skov Olsen als joker in te brengen. 

Vermoedelijke XI Club Brugge:
Mignolet; Seys, Ordonez, Mechele, De Cuyper; Jashari, Onyedika, Vanaken; Jutglà, Vermant, Tzolis