Eloy Room kende geen twijfel bij overstap naar Cercle Brugge

Weinig twijfel bij Room: "Had niet veel nodig om overtuigd te raken"

21 oktober om 22:47

Eloy Room zat sinds de start van het seizoen zonder club. Desondanks is de doelman toch fit en klaar om te spelen voor Cercle Brugge.

Voor Room was het geen moeilijke keuze toen Cercle Brugge aanklopte. "Toen ik de interesse van Cercle vernam, had ik niet veel nodig om overtuigd te geraken. Het is een mooie ploeg, een leuke stad en ik ben bovendien onmiddellijk klaar om het team te helpen", aldus de doelman op de officiële kanalen van Cercle Brugge.

Hoewel Room ervoor koos om zijn contract te ontbinden bij Vitesse, mocht hij toch mee blijven trainen. "Om fit te blijven ben ik de voorbije weken blijven meetrainen met Vitesse. Ik ben topfit en klaar om te spelen."

Bij Cercle Brugge wordt Room gezien als vervanger van Warleson, de Braziliaanse doelman die in de Conference League wedstrijd tegen St. Gallen geblesseerd raakte.

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.