Cercle Brugge versterkt zich met Eloy Room

Cercle versterkt zich met Room: “Gezien blessure Warleson belangrijk om extra doelman toe te voegen"

21 oktober om 21:50

Cercle Brugge wist zich maandagavond te versterken met doelman Eloy Room. Technisch directeur Rembert Vromant reageert op de komst van de ervaren doelman.

Cercle Brugge doelman Warleson raakte in de Conference League wedstrijd tegen St. Gallen geblesseerd. "Gezien de lange blessure van Warleson vonden we het belangrijk om een extra doelman aan onze kern toe te voegen", aldus Vromant op de officiële site van Cercle Brugge.

Doordat Cercle ook in de Conference League in actie komt, staat er een volle kalender te wachten. "Met de drukke speelkalender willen we voldoende gewapend zijn op alle vlakken. Eloy is een ervaren doelman die ook in de kleedkamer een belangrijke rol zal spelen, als een soort mentor van onze jonge ploeg. Tijdens onze gesprekken werd snel duidelijk dat hij erg gemotiveerd is om z’n stempel te drukken."

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.