Konstantinos Karetsas speelde niet tegen Sint Truiden VV

Karetsas kwam niet in actie tijdens derby: "Voelde stijfheid in zijn spieren"

21 oktober om 21:28

Thorsten Fink was van plan om Konstantinos Karetsas als aanvallende middenvelder te laten starten aan de wedstrijd tegen Sint Truiden VV. Echter kwam de 16-jarige middenvelder helemaal niet in actie.

“Kos kreeg een lichte tik en voelde stijfheid in zijn spieren. Hij had misschien dertig minuten kunnen invallen maar ook door de wedstrijdsituatie was dat niet opportuun”, aldus Thorsten Fink bij Het Belang van Limburg.

Karetsas staat te boek als groot talent. In het huidige seizoen kwam de aanvallende middenvelder al acht keer in actie in de Jupiler Pro League. Hiervan stond hij zesmaal aan de aftrap. Ook werd de Karetsas opgeroepen voor de Jonge Duivels voor wie hij dertien minuten in actie kwam tijdens de interlandperiode.

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.