Ezechiel Banzuzi maakt indruk bij Oud-Heverlee Leuven

Banzuzi maakt indruk bij OHL: "Hij heeft echt alles"

21 oktober om 22:00

Oud-Heverlee Leuven wist in eigen huis knap gelijk te spelen tegen Royal Antwerp FC. Ezechiel Banzuzi is gedurende het gehele seizoen al een belangrijke waarde voor OHL.

Voorafgaand aan het duel twijfelde de OH Leuven trainer om Banzuzi op te stellen. Maar toch deed hij het, spijt kreeg Oscar Garcia niet. De middenvelder was namelijk belangrijk met een assist. "Hij had bijna twee volledige wedstrijden gespeeld met Jong Oranje. Je weet wat je aan hem hebt, wat hij toonde was geen verrassing", aldus de trainer bij Het Nieuwsblad.

Birger Verstraete staat als ervaren middenvelder samen in het veld met Banzuni. Ook hij is lovend over de prestaties van het jonge talent. "Ik probeer hem nog wat bij te sturen, maar die jongen heeft heel veel potentieel. Hij heeft echt alles: sterk, goed aan de bal... Oké, zijn positiespel kan misschien nog beter. Hij is ook gewoon nog jong. Als hij zijn hoofd erbij kan houden en kan beseffen wat het is om voetballer te zijn, dan gaat hij hier niet lang meer zitten."

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.