Invaller Mitrovic doet Antwerp pijn en helpt OH Leuven aan belangrijk punt

Vandaag om 17:57
Laatste update: om 18:05

Royal Antwerp FC heeft op bezoek bij Oud-Heverlee Leuven geen al te beste zaak kunnen doen. Het kwam wel op voorsprong tegen de Leuvenaren, maar gaf die uiteindelijk nog uit handen. Het werd 1-1.

Wie hoopte op een voetbalspektakel in het duel tussen OH Leuven en Antwerp, kwam bedrogen uit. Slechts na een half uur voetballen konden we het eerste gevaar optekenen na een poging van Doumbia.

Beide ploegen konden niet voor goed voetbal zorgen op een druilerige zondagavond. Een doelpunt leek er niet snel te gaan komen, maar tien minuten voor rust was het dan toch raak. Een enig mooie krul van Ondrejka zorgde toch nog voor wat zonneschijn en een voorsprong van Antwerp, al was die misschien toch niet helemaal verdiend.

Even later vond men bij OHL via Maziz bijna de gelijkmaker, maar hij mikte voorlangs. Antwerp kon met een voorsprong de rust in, al bleek die uiteindelijk toch niet op het scorebord te gaan blijven staan.

Nadat OHL met wat meer drang naar voren de kleedkamer uitkwam, werd het ook beloond voor die aanvallende intenties. Banzuzi zag zijn eigen poging eerst nog gered worden door Lammens, maar was 25 minuten voor tijd wel goed voor de assist bij de gelijkmaker van invaller Mitrovic.

In het slotkwartier was het voor beide ploegen nog zoeken naar die voorsprong, maar die echt grote kans kwam er niet meer. Het bleef 1-1.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.