Nicky Hayen over de kwaliteiten van AC Milan

Club Brugge gewaarschuwd: "Ze hebben een team met veel kwaliteit, vooral op aanvallend vlak"

21 oktober om 19:35

Club Brugge komt dinsdagavond in de Champions League in actie tegen AC Milan. Nicky Hayen vertelt op de persconferentie over wat Club kan verwachten.

De trainer van Club Brugge kent de kwaliteiten van AC Milan. "Ik spreek zelden over individuen, maar ze hebben een team met heel veel kwaliteiten, vooral op aanvallend vlak al wordt dit nu nog altijd tentoongesteld", aldus de trainer op de persconferentie.

Club Brugge zal mee moeten gaan met het hoge niveau van AC Milan. "Het is een team dat probeert hoog druk te zetten, het gaat allemaal sneller. Het is allemaal beter, dus we moeten ons niveau ook opkrikken"

Hayen stipt een aantal dingen aan die beter zullen moeten ten opzichte van de wedstrijd tegen Borussia Dortmund. "Slimmer worden, in eerste instantie. We moeten ons niet laten verleiden als we goed in de wedstrijd zitten. We zullen geduldig moeten zijn, ze zullen ons gaan uitdagen. Dat zijn fouten die wij niet mogen maken."

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.