Oud Union-spits Boniface betrokken bij verkeersongeluk

Oud Union-spits Boniface overleeft verkeersongeluk: 'God heeft besloten'

21 oktober om 14:31

    Bayer Leverkusen-spits Victor Boniface (23) is na de wedstrijd tegen Frankfurt afgelopen weekend betrokken geraakt bij een verkeersongeluk. De oud speler van Union Saint-Gilloise heeft daarbij geen ernstige verwondingen opgelopen en kan deze week in de Champions League spelen tegen Stade Brest. 

    Inmiddels heeft Boniface zelf al van zich laten horen op Instagram. "God is the best. God heeft besloten dat mijn tijd nog niet gekomen is", aldus de spits van Bayer Leverkusen en het Nigeriaanse elftal. Boniface was voor het ongeluk door nog te scoren tegen Frankfurt in de wedstrijd die met 2-1 werd gewonnen. 

     
     
     
     
     
    Dit bericht op Instagram bekijken
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

    Een bericht gedeeld door Boniface victor (@boniface_jrn)

    Boniface speelde één seizoen voor Union Saint-Gilloise in de Jupiler Pro League in het seizoen 2022-2023. De Nigeriaan wist daarin in 31 JPL-wedstrijden zeven keer te scoren en zeven assists te leveren. 

    Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

    Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.