Mazzu stak Fink hart onder de riem na Limburgse derby Genk - STVV

Mazzu stak Fink hart onder de riem na Limburgse derby: “Dat is niet makkelijk”

Vandaag om 12:33

Felice Mazzu toonde zich na de Limburgse derby meelevend voor zijn collega bij KRC Genk. De oefenmeester van STVV deelde compassie richting Thorsten Fink, die een aantal dagen voor de Limburgse derby zijn moeder verloor.

Mazzu startte de persconferentie als volgt na de derby tussen Genk en STVV. “Voor ik mijn analyse van de match geef, wil ik mijn collega een hart onder de riem steken. Ik weet ongeveer hoe hij zich voelt op dit moment. Dat is niet makkelijk", citeert Sporza de T1 van STVV, die zijn moeder verloor in 2021.

Fink kon het gebaar van zijn collega bij STVV zeer waarderen na de Limburgse derby. “Hij stuurde me zelfs al een bericht voor de match. Bedankt daarvoor”, antwoordde Fink zijn collega op de persconferentie na de wedstrijd.

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.