Degryse voor AC Milan – Club Brugge in de Champions League

Degryse voor AC Milan – Club Brugge: “Zij staan met de rug tegen de muur”

Vandaag om 08:18
Laatste update: om 10:02

Marc Degryse blikt vooruit op de Champions League-ontmoeting tussen Club Brugge en AC Milan. Blauw-Zwart trekt in het miljardenbal naar Milaan. Volgens de analist liggen er kansen voor de formatie van hoofdtrainer Nicky Hayen.

“Ik heb dit weekend zowel Club Brugge als Milan aan het werk gezien. En er zijn wel wat parallellen. Beide ploegen hadden evengoed niét kunnen winnen, en beide ploegen lieten sterkhouders aan de kant”, deelt Degryse via Het Laatste Nieuws.

Degryse zag dat AC Milan na 30 minuten met tien man verder moest en massaal in de eigen zestien bleef. “Is dit een Milan dat angst inboezemt? Helemaal niet. Het is wel zo dat na nederlagen tegen Liverpool en Leverkusen zij morgen met de rug tegen de muur staan tegen Club. Het allerbeste Brugge is nodig”, besluit Degryse.

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.

Lees meer over:

Deel via