'Club Brugge mist Nilsson tegen AC Milan, maar krijgt ook goed nieuws'

20 oktober om 18:02

Club Brugge moet komende dinsdag alweer vol aan de bak en neemt het in Milaan op tegen AC Milan. De landskampioen hoopt op een enorme stunt, maar zal niet met de sterkst mogelijke elf voor de dag kunnen komen.

Eerder raakte al bekend dat spits Gustaf Nilsson sukkelt met blessures aan onder meer de achillespees. Hij kon daardoor al niet in actie komen tegen Union en KVC Westerlo en zal ook dinsdag tegen AC Milan niet van de partij zijn.

Het Nieuwsblad weet dat de Zweedse spits maandag niet mee naar Milaan zal gaan en thuisblijft om verder te revalideren. Voor coach Nicky Hayen wordt het dus puzzelen in de spits, waar hij Romeo Vermant tegen Westerlo een kans gaf in de basis.

Toch is er ook goed nieuws voor Hayen, die dinsdag mogelijk wel weer een beroep kan doen op Andreas Skov Olsen. Door een lichte blessure was hij er tegen Westerlo niet bij, maar hij zal wel mee afreizen naar Milaan. Of hij ook helemaal fit en klaar is voor een basisplek, zal pas later worden beslist.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.