Degryse ziet Genk afstand nemen in de Jupiler Pro League

Degryse ziet Genk afstand nemen: “Overtuigd, ze spelen ook geen Europees”

Vandaag om 07:01
Laatste update: om 10:02

Marc Degryse zag KRC Genk door de zege in de Limburgse derby tegen STVV steviger de leiding nemen in de Jupiler Pro League. De analist wil nog niet spreken over de titelkansen van Genk, maar ziet de ploeg niet zo maar zakken in de competitie.

Degryse had graat Konstantinos Karetsas gezien in de Limburgse derby tussen Genk en STVV. “Ik vond het wel jammer dat ik Karetsas niet aan het werk zag. Het was de ideale wedstrijd geweest om zijn statistieken de hoogte in te stuwen. Anderzijds begrijp ik wel dat de club die jongen niet wil verbranden”, deelt Degryse via Het Laatste Nieuws.

Degryse denkt dat Genk hoog gaat eindigen dit Jupiler Pro League-seizoen. “Ik wil het eind oktober niet hebben over de titelkansen van Racing Genk, maar ik ben overtuigd dat zij niet ineens een tuimeling in het klassement zullen maken. Niet vergeten dat ze ook geen Europees voetbal hebben dit seizoen”, besluit Degryse.

Genk heeft na elf gespeelde matchen een voorsprong van vijf punten op de eerste achtervolger Royal Antwerp FC. De Genkies wisten tot nu toe 25 op 33 te behalen in de Jupiler Pro League.

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.