Momodou Sonko maakt minuten voor KAA Gent

Sonko weer in actie voor Gent: "Heb opnieuw een paar keer met hem gepraat"

Vandaag om 12:47

In het 0-0 gelijkspel van KAA Gent op bezoek bij Union Saint-Gilloise kwam ook Momodou Sonko weer in actie. De Zweed kwam achttien minuten in actie voor Gent.

Sonko kwam voor het eerst sinds 1 september weer in actie voor Gent. "Ik heb opnieuw een paar keer met hem gepraat de laatste twee weken. Omdat het voordien echt onvoldoende was. We hebben er al zoveel tijd in gestoken. Op een gegeven moment trek je er een lijn onder en moet het ook van de speler komen", aldus Vrancken bij Het Nieuwsblad.

De aanvaller liet zich in de afgelopen weken van zijn goede kant zien. "De laatste twee weken was hij, in tegenstelling tot anderen, wél agressief. In de oefenwedstrijd tijdens de vorige interlandbreak had hij aangegeven dat hij de negentig minuten wilde volmaken en daarom maar half half was. Nu hadden we duidelijk afgesproken dat hij vanaf de eerste minuut vol moest gaan."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.