Union SG en KAA Gent verdelen de punten in Jupiler Pro League

Union SG verdeelt de punten met ongevaarlijk KAA Gent in Jupiler Pro League

19 oktober om 22:42

Union SG en KAA Gent hebben in de Jupiler Pro League met 0-0 gelijkgespeeld. Beide ploegen wisten niet tot scoren te komen. Het betekende al de vijfde keer een 0-0 gelijkspel voor Union dit seizoen. 

KAA Gent ging op bezoek bij vice-kampioen Union SG in de Jupiler Pro League. Het was Union dat het voortouw nam in het begin van de match. Vooral Marokkaans international Sofiane Boufal toonde zich bedrijvig bij Union.

Union ging op zoek naar de voorsprong tegen Gent. De manschappen van hoofdtrainer Sebastien Pocognoli wisten meerdere kansen bij elkaar te voetballen, maar Union had opnieuw erg veel moeite met de efficiëntie.  

Union toonde in de eerste helft de meeste intentie, maar het lukte niet om dit om te zetten in een voorsprong. Gent wist nauwelijks gevaar te stichten in de eerste helft tegen Union.

In het begin van de tweede helft hadden zowel Union als Gent moeite om gevaar te stichten. Toch was het ook in de tweede helft weer Union dat het meeste aanspraak maakte op de voorsprong.

Ook in het laatste kwartier was het opnieuw Union dat op zoek bleef gaan naar de voorsprong, maar het lukte de vice-kampioen maar niet om op het scorebord te komen. Uiteindelijk eindigde de match in een 0-0 gelijkspel.