Hayen ziet ondanks winst toch werkpunt bij Club Brugge: "Dat moet eruit"

Vandaag om 19:44

Nicky Hayen staat weer wat steviger in het zadel bij Club Brugge na een deugddoende zege tegen KVC Westerlo. Het werd 1-2 tegen de Kemphanen, al zag Hayen wel wat werkpunten.

Bij Club Brugge gaf Hayen ook de kans aan jonkies zoals Jorne Spileers, Romeo Vermant en Chemsdine Talbi, die konden overtuigen. "De jonge spelers hebben vandaag wel een goede indruk nagelaten, met de juiste dynamiek en intensiteit", gaf de trainer aan bij DAZN.

Hayen was ook tevreden over de eerste helft van Club Brugge, maar zag dat zijn ploeg het in de tweede helft een pak moeilijker had. "We waren baas in de eerste helft, maar gaven Westerlo dan weer zuurstof door te veel technische fouten te maken. Hun kansen kwamen er enkel door onze fouten, dat iets wat dit seizoen te vaak terugkomt", geeft hij aan. "We moeten in onszelf blijven geloven, maar het nonchalante moet eruit", aldus Hayen nog.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.