Campbell en Siquet helpen Club NXT aan knappe zege tegen Lierse

Vandaag om 18:10

De jonkies van Club Brugge blijven al tot de volgende speeldag zeker de beste beloftenploeg van het land nadat het ook tegen Lierse wist te overtuigen. Zonder uitblinker Kaye Furo haalden de jonkies van Robin Veldman het toch van Lierse en werd het 3-1.

Geen Furo bij Club NXT, die op de bank mocht zitten bij de A-ploeg, maar geen zorgen voor NXT. Hugo Siquet kreeg er wel minuten en wist de jonkies ook al vroeg bij de hand te nemen en op voorsprong te brengen met een bijzonder knappe vrije trap.

Lierse had het moeilijk en wist onder meer de jonge Zuid-Afrikaan Shandre Campbell niet af te stoppen. Met twee doelpunten vroeg in de tweede helft besloot de aanvaller de partij helemaal in het voordeel van NXT.

Twintig minuten voor tijd vond Lierse via Laes nog een aansluitingstreffer, maar daar bleef het bij. Door de overwinning stijgt Club NXT (tijdelijk) naar de zesde plek met twaalf punten uit acht wedstrijden. Lierse heeft één punt meer en staat op de vijfde plek.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.