Gilles Mbiye-Beya ziet kansen voor Club Brugge tegen AC Milan

Club Brugge kan iets gaan rapen in Milaan: "Misschien zelfs drie punten"

Vandaag om 13:43

Club Brugge deed voor de interlandpauze goede zaken in de Champions League door in Oostenrijk te gaan winnen van Sturm Graz. Komende dinsdag wacht AC Milan in San Siro. Gilles Mbiye-Beya ziet kansen voor Blauw-Zwart in Italië.

Het wil nog niet echt vlotten dit seizoen bij AC Milan. De ploeg staat zesde in de Serie A en morste al de nodige punten. “Milan staat er niet goed voor”, zegt podcaster en Milan-supporter Gilles Mbiye-Beya bij Het Nieuwsblad. “Zowel op offensief als defensief vlak is de ploeg nog zoekende.”

Niet alleen op sportief vlak is het onrustig in Milaan. Ook is er gesteggel over contracten.  “Er is ook veel rumoer binnen de kern. De contractverlengingen van Theo Hernandez en doelman Mike Maignan slepen ook aan.”

Alle reden dus voor Club om de partij met vertrouwen tegemoet te zien. “Ik zie Club Brugge zeker in staat om dinsdag een punt, en misschien zelfs drie, te gaan halen in Milaan”, besluit Mbiye-Beya dan ook.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.