Selectie Club Brugge tegen Westerlo: geen Nilsson en Skov Olsen

Selectie Club Brugge tegen Westerlo: nog geen Nilsson, ook Skov Olsen haakt af

Vandaag om 17:11

Allebei wisten ze vier keer te winnen tot dusver, allebei leggen ze een rapport van 15 op 30 voor. KVC Westerlo tegen Club Brugge belooft dus een interessante pot te worden. De Brugse fans zullen niet kunnen rekenen op Gustaf Nilsson of Andreas Skov Olsen.

Beide aanvallers ontbreken namelijk in de selectie van Nicky Hayen, die vrijdagnamiddag gedeeld werd door Club Brugge. De trainer had eerder al aangekondigd dat er enkele twijfelgevallen waren. Van hen heeft Casper Nielsen het wel gehaald. Hoewel de Deen slechts één volledige training afwerkte sinds zijn terugkeer na blessure, maakt hij deel uit van de selectie.

Dat kan niet gezegd worden van zijn landgenoot, Skov Olsen. De flankaanvaller was de voorbije week weg met de nationale ploeg van Denemarken en heeft daar een pijnlijke kuit aan overgehouden. Hij krijgt dan ook rust. Ook Nilsson kampt met lichamelijk leed. Voor de interlandpauze moest de zomeraanwinst al enkele keren verstek geven. Hij is nog steeds geen honderd procent.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.