Nicky Hayen over Nilsson en Skov Olsen voor KVC Westerlo tegen Club Brugge

Club Brugge allicht zonder Nilsson tegen KVC Westerlo, ook Skov is een vraagteken

Vandaag om 14:31
Laatste update: om 14:52

Komend weekend staat de wedstrijd tussen KVC Westerlo en Club Brugge op het programma in de Jupiler Pro League. Coach Nicky Hayen stond de pers alvast te woord en ging daarbij in op de spelers die allicht niet beschikbaar zullen zijn. 

Hayen viel meteen met de deur in huis bij z'n eerste vraag naar de beschikbaarheid van de spelers. "Er zijn een aantal vraagtekens. Gustaf (Nilsson, red.) is sowieso nog een vraagteken. Hij heeft al meegetraind, maar is nog niet 100% pijnvrij. Andreas (Skov Olse, red.) is teruggekomen van de interlandbreak met pijn in de kuit. Casper (Nielsen, red.) heeft pas één volledige training terug meegedaan na zijn blessure", aldus Hayen. 

Onyedika heeft er een bizarre interlandbreak opzitten met Nigeria, na de situatie op de luchthaven in Libië. "Hij is redelijk goed teruggekeerd. Het voordeel is dat we een paar jongens vroeger gerecupereerd hebben, waaronder hem, waardoor we iets tactischer hebben kunnen trainen. Hetgene wat ik van hem gezien heb en de mindset die hij hier toont is positief", klinkt het. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.