Hayen oogst ook lof bij... KAA Gent: "Hij geeft zich 100% voor zijn job"

Vandaag om 19:02

In het verleden kregen trainers van KAA Gent en Club Brugge het wel vaker aan de stok met elkaar. Dat zal dit seizoen echter niet het geval zijn tussen Wouter Vrancken en Nicky Hayen, twee mannen die het ook bijzonder goed met elkaar kunnen vinden.

Beide trainers kennen elkaar maar al te goed en waren in het verleden nog ploegmaats bij STVV. Vrancken kon uiteindelijk als eerste de stap naar een topclub zetten, terwijl Hayen inmiddels trainer is van Club Brugge. "Dat kon ik niet voorspellen", geeft Vrancken aan bij WigWam.

"Maar wel dat hij er sowieso àlles zou voor doen om trainer te worden. Als voetballer al was hij immers obsessief bezig met alle details, met alles wat er op en rond het veld gebeurt", aldus de trainer van Gent, die bijzonder lovend is over zijn concullega.

Vrancken zag namelijk altijd wel dat Hayen een trainer zou worden. "Hij is iemand die zich 100% geeft voor zijn job. Hij heeft heel andere paden gekozen dan ik om aan de Belgische top te geraken, maar het is hem wel gelukt. Wij en nog anderen zijn het bewijs dat je geen Rode Duivel moet geweest zijn om het als trainer te maken aan de top", aldus Vrancken nog.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.