Timmy Simons voor KVC Westerlo - Club Brugge in JPL

Simons kijkt uit naar speciale match tegen Club Brugge: "Helft van carrière daar aan de slag geweest"

Vandaag om 14:04

Zaterdag staat de wedstrijd tussen KVC Westerlo en Club Brugge op het programma in de Jupiler Pro League. Voor Timmy Simons een speciale affiche, geeft hij zelf toe. Hij kijkt op z'n persconferentie alvast uit naar het duel. 

Simons kende heel wat successen bij Club Brugge en staat nu te popelen voor het onderling duel. "Ja, dat is speciaal, omdat je de helft van je carrière bij Club aan de slag bent geweest", begint Simons. "En je kent er nog wel redelijk wat mensen van vroeger, vooral de meubelstukken, met alle respect", lacht Simons. 

"Een Pascal Plovie, een Johan Koekelbergh. Hans Vanaken, Brandon Mechele, waar je nog samen mee op het veld hebt gestaan. Dat maakt het iets specialer", gaat Simons verder. "Maar ondertussen zijn er wel heel wat dingen veranderd binnen Club Brugge. In het hedendaagse voetbal gaat alles snel. Ik ben er nu vier of vijf jaar weg."

Simons wil alleszins gewoon de volle buit pakken tegen z'n ex-club. "Op zich is het speciaal, maar langs de andere kant gaat het om de drie punten en gaan wij er alles aan doen om die hier te houden", klinkt het. 

De wedstrijd in Het Kuipje start zaterdag om 16u00.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.