David Hubert vertelt over de ambities van RSC Anderlecht in Jupiler Pro League

Hubert bij Anderlecht: “Het hoogst mogelijke met potentieel dat we hebben”

17 oktober om 19:35

David Hubert heeft aangegeven verder te willen gaan bij RSC Anderlecht met het pad dat hij bij de club heeft ingeslagen drie weken geleden. Hubert ging van interim-trainer naar hoofdtrainer en wil bij Anderlecht een constante evolutie zien, waarin hij individuen kan laten groeien om het collectief sterker te maken.

Hubert heeft tegenover Het Laatste Nieuws aangegeven wat zijn ambities op de lange termijn zijn bij Anderlecht. “Ik wil successen behalen. Ik wil het hoogst mogelijk ambiëren met het potentieel dat we hebben. Hoe hoog we mogen mikken is op dit moment nog moeilijk te definiëren. Mijn focus ligt op het ontwikkelen van ons potentieel”, vertelt Hubert.

“Als dat lukt, dan zijn goede resultaten daar het logische gevolg van. Het hoogst mogelijk is uiteraard play-off 1 halen en tot het einde meestrijden voor de titel. Maar nu kijken we héél ver vooruit, nu ben ik bezig met de wedstrijd op Beerschot”, besluit de hoofdtrainer van Anderlecht.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.