Radja Nainggolan speelde amateurpartij voor gratis linguine

Nainggolan speelde amateurpot voor gratis pasta: "Alleszins geen 300.000 euro"

Vandaag om 07:46

Radja Nainggolan heeft nog altijd geen nieuwe profclub gevonden, maar dook wel plots op bij liefhebbersclub Antwerp Global FC. Vorige week werd hij daar matchwinnaar in een bekerduel.

Rond dezelfde tijd liet de ex-Rode Duivel in een interview zijn loonwensen weten. “Volgens mij denken veel ploegen gewoon dat ik te duur ben. Ik ga niet gratis komen sjotten, maar 300.000 euro per jaar is ook geen overdreven loon, hè.”

In Antwerpen doet hij het voorlopig voor een pak minder. Medeoprichter Davide Catanzaro van Antwerp Global FC had Nainggolan overtuigd voor zijn club te komen spelen, zo valt te lezen bij Het Nieuwsblad. “Wat ik hem daarvoor heb moeten betalen? Alleszins geen 300.000 euro. Radja deed het in ruil voor een gratis linguine met zeevruchten en uit liefde voor het spelletje.”

De bekerpartij van Antwerp Global tegen OH Fortuna kende voor Nainggolan geen optimale voorbereiding. “Radja arriveerde een halfuurtje voor de aftrap met een Uber. Hij heeft zich snel omgekleed, hield enkele minuten een balletje in de lucht en trapte welgeteld vier keer op doel. Dat was zijn opwarming”, vertelt Catanzaro tegen de krant.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.