Radja Nainggolan zoekt nog nieuwe club

Op zijn 36ste wil Nainggolan nog door: "Twee weken meetrainen en ik ben topfit"

Vandaag om 21:18

Radja Nainggolan heeft is nog altijd niet gestopt als profspeler. De voormalige Rode Duivel zit na een avontuur in Indonesië zonder ploeg, maar staat open voor een nieuwe uitdaging.

Nainggolan is al even buiten contract en beraad zich nog op zijn toekomst. “Ik ben nog altijd aan ’t rondzien”, klinkt het bij Het Nieuwsblad. Haast heeft hij niet, maar als het te lang duurt bergt hij de voetbalschoenen wellicht op. “Als ik binnen een paar weken nog niks heb gevonden, stop ik misschien wel.”

Op de vraag waarom hij nog geen club heeft kunnen vinden weet het enfant terrible niet precies een antwoord. “Volgens mij denken veel ploegen gewoon dat ik te duur ben. Ik ga niet gratis komen sjotten, maar 300.000 euro per jaar is ook geen overdreven loon, hè.”

De ex-speler van AS Roma denkt dat hij nog veel waarde kan hebben voor een club in ons land. “Laat mij twee weken meetrainen en ik ben topfit”, vertelt hij. “Jonge gasten hebben ook ervaren spelers rondom zich nodig om beter te worden. Kijk naar wat Antwerp doet met Chery en Odoi.”

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.