Nainggolan blikt terug op hevige feestperiode: "We herkenden elkaar niet meer"

15 september om 19:40

Radja Nainggolan is nooit een onbesproken figuur geweest en hield tijdens zijn carrière nooit een blad voor de mond. Ook niet in de podcast Gurulandia, waar hij openlijk sprak over zijn – nu blijkt – bijzonder feestvolle periode in Italië.

Het is nooit een geheim geweest dat de ex-speler van Roma, Inter en in ons land Royal Antwerp FC vaak te zien was op een feestje. Bij de podcast Gurulandia onthult Nainggolan nu dat ook zijn ploegmaats wel vaak vertoefden op een feestje. Hij bestempelt Marcelo Brozovic nu zelfs als het grootste feestbeest dat hij kende.

"In de nachtclub was Marcelo de sterkste. Het ging er soms zo stevig aan toe, dat we elkaar op het einde van de avond niet meer herkenden", klinkt het. Zo'n zeven jaar geleden liep het ook fout af, toen Nainggolan op oudejaarsavond drinkend en rokend werd gefilmd.

Het leverde hem uiteindelijk een storm aan kritiek op toen hij nog een speler van AS Roma was. "Het was mijn eerste oudejaarsavond thuis en het was de ergste van allemaal. Toen ik wakker werd om 9 uur was het kwaad al geschied", herinnert Nainggolan zich nog.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.