Radja Nainggolan over huidige situatie Rode Duivels

Nainggolan over Rode Duivels: "Te veel diva’s in de selectie, dat werkt niet"

16 september om 21:27

Radja Nainggolan zit na zijn vertrek bij het Indonesische Bhayangkhara FC zonder club. In de Italiaanse podcast Gurulandia sprak de voormalig international over de Gouden Generatie van de Rode Duivels.

Volgens Nainggolan bestond de huidige selectie van de Rode Duivels uit te veel spelers met een groot ego. "Vergelijk het met PSG, waar je destijds Messi, Neymar en Mbappé had zitten. Wij hadden Lukaku, Hazard, De Bruyne, Courtois... Iedereen wou de protagonist zijn, de belangrijkste speler. En dat werkt niet. Zet al die spelers samen, en je hebt teveel hoofdrolspelers. Te veel diva’s", concludeert het enfant terrible.

Nainggolan maakte zijn debuut bij de Rode Duivels in 2009 onder Frank Vercauteren. Zijn laatste interland was in 2018, in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Saudi-Arabië kwam Nainggolan tot 31 speelminuten. In totaal kwam de middenvelder tot 30 interlands.

s.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.