Max Dean voor Union SG – KAA Gent in de Jupiler Pro League

Dean voor Union SG – KAA Gent: “Drie punten mee naar huis nemen”

16 oktober om 21:32

Max Dean blikt vooruit op de Jupiler Pro League-ontmoeting tussen KAA Gent en Union SG. De Buffalo’s gaan op bezoek bij de vice-kampioen van de competitie. De spits van Gent weet dat Gent het onderste uit de kan zal moeten halen.

Dean blikt vooruit op de match tussen Union en Gent. “Het wordt een druk speelschema, maar wel een schema waar we klaar voor zijn. We moeten scherp beginnen en de drie punten mee naar huis nemen”, deelt Dean via de podcast van Gent.

Dean verwacht dat het een pittige uitdaging gaat worden voor Gent bij Union. “Niet makkelijk, ze zijn vorig seizoen hoog geëindigd. Ze zijn erg goed. We weten wat we kunnen verwachten, we moeten op ons best zijn om te kunnen winnen”, besluit Dean.

Op dit moment staan Dean en Gent op de derde plaats in de Jupiler Pro League met 17 op 30. Union is terug te vinden op de tiende plek. De manschappen van Sebastien Pocognoli behaalden tot nu toe 14 op 30.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.