Aime Omgba over wat KAA Gent van hem mag verwachten

Omgba over wat Gent van hem mag verwachten: “Assists geven en goals maken”

16 oktober om 21:02
Laatste update: 16 oktober om 21:03

De 21-jarige Aimé Omgba was in de afgelopen zomerse mercato onderdeel van een grote transfersoap tussen hemzelf, NAC Breda en KAA Gent. Omgba maakte toch de overstap, maar de Buffalo’s kozen ervoor om hem wel aan beide knieën te opereren. Omgba heeft bij de podcast van Gent vertelt wat ze bij Gent van hem mogen verwachten wanneer hij weer fit is.

Omgba werd gevraagd of hij bij Gent ernaar snakt om weer op het voetbalveld te kunnen staan. “Geblesseerd zijn is voor niemand luek, ik heb heel er zin om weer wedstrijden te spelen”, vertelt Omgba.

Omgba geeft aan dat het voor hem niet heel moeilijk is om zijn ploegmaats bij Gent te zien voetballen. “Niet per se. Ik had me er al wel mentaal op voorbereid. Af en toe is het wel lastig, maar over het algemeen heb ik een doel voor mijn ogen en daar ga ik voor”, aldus Omgba.

Omgba legt uit wat Gent mag verwachten van hem als voetballer. “Creatieve middenvelder, ik hou ervan om assists te geven en goals te maken. Vooral hard te werken voor het team en het team te helpen”, geeft Omgba aan.

Omgba mag zich bij Gent gaan tonen met het rugnummer 10. Tot slot vertelt Omgba of dit ook zijn favoriete positie is. “Ja, of box-to-box nummer 8. Dat is ook prima, maar het liefst wel op het middenveld”, besluit Omgba.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.