Alfie Devine over Westerlo, Liverpool en Robbie Williams: “Starstruck”

Devine over Westerlo, Liverpool en Robbie Williams: “Ik was starstruck”

Vandaag om 16:59
Laatste update: om 17:06

In een interview met Het Nieuwsblad blikt Alfie Devine, de 20-jarige middenvelder die door Tottenham Hotspur wordt verhuurd aan Westerlo, terug op enkele bijzondere momenten. Hij vertelt onder meer over zijn eerste dagen bij Liverpool en zijn tijd bij Port Vale, de ploeg van Robbie Williams.

Op zijn eerste dag bij Liverpool was Devine nog erg jong, maar sommige herinneringen staan hem nog scherp voor de geest. “De sterren van de eerste ploeg kwamen toen op bezoek bij de jeugdteams. Ze trainden wat met ons mee, en ik zie Pepe Reina en Luis Suárez nog altijd voor me. Ik was toen een beetje starstruck, uiteraard”, vertelt hij. 

Ook zijn ervaring als ballboy op Anfield was bijzonder: “Ik stond heel dichtbij toen Daniel Sturridge scoorde. Dat vergeet ik nooit meer.” Devine herinnert zich ook zijn tijd bij Port Vale met veel warmte. 

Hoewel hij de clubicoon Robbie Williams nooit persoonlijk heeft ontmoet, zag hij de zanger wel geregeld op de tribune zitten. “Helaas heb ik hem niet ontmoet, maar hij kwam vaak naar onze wedstrijden kijken. Hij heeft veel gedaan voor de club, en in januari hebben ze hem zelfs voorzitter gemaakt. Schitterend, toch?” 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.