Alfie Devine hoopt op bij Westerlo kans bij Tottenham af te dwingen

Devine hoopt dat Postecoglou Westerlo volgt: "Zo blijf je in de picture"

Vandaag om 13:16

Engelsman Alfie Devine speelt dit seizoen op huurbasis voor KVC Westerlo. De aanvallende middenvelder, die onder contact staat bij Tottenham Hotspur, hoopt zich in ons land in de kijker te spelen bij Ange Postecoglou.

Devine werd door de Spurs naar Westerlo gestuurd om speelminuten op te doen. Bij de hoofdmacht van de Engelse topclub mocht hij sinds 2021 twee keer meespelen. Maar de 20-jarige speler houdt hoop op een doorbraak in Londen. “Laatst was Andy Scoulding nog hier in Westerlo”, vertelt Devine tegen Het Nieuwsblad. “Dat is de performancemanager bij de Spurs. Na de wedstrijd hebben we lang kunnen bijpraten. Da’s wel fijn dat ze je van zo nabij volgen. Die betrokkenheid werkt motiverend.”

Met de huidige hoofdcoach van Tottenham had Devine voor het begin van het seizoen goed contact. “Ik heb ook goede gesprekken gehad met coach Postecoglou. Ik ging met de eerste ploeg op stage en voel me nog wel betrokken bij de groep. Je weet nooit wat de toekomst brengt, maar zo blijf je wel in de picture natuurlijk.”

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.