Cristiano Ronaldo boos op scheidsrechter Lawrence Visser

Beide duimen omlaag: Ronaldo ontsteekt in woede tegen Belgische ref

Vandaag om 08:19

Cristiano Ronaldo was dinsdagavond niet te spreken over scheidsrechter Lawrence Visser. De Portugese sterspeler toonde zijn frustraties over het optreden van onze landgenoot tijdens de interlandmatch tussen Schotland en Portugal.

Al in eerste helft ging de aanvoerder van Portugal eens tekeer tegen Visser, toen die een overtreding tegen de Portugezen had gefloten. Ronaldo ontstak in een lang betoog en arbiter Visser liet hem begaan.

Op het einde verbruide Visser het helemaal bij Ronaldo: hij floot de match af terwijl Portugal juist nog een hoekschop mocht nemen. Dit bracht Ronaldo volledig op de kast; hij was het duidelijk zat. Visser moest verschillende afkeurende gebaren incasseren: Ronaldo applaudisseerde cynisch en stak beide duimen omlaag. 

Bondscoach Roberto Martínez van de Portugezen deed het achteraf af als futiliteit: “Ronaldo furieus? Ik heb het niet opgemerkt. Ik heb de discussie met de ref niet gezien, dus ik kan er niets over zeggen”, zo citeert HLN.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.