Denijs Van De Weghe keert terug bij KMSK Deinze

Ex-voorzitter keert terug bij Deinze: "Nieuwe investeerders willen continuïteit"

Vandaag om 07:18

Denijs Van De Weghe keert terug bij KMSK Deinze. De nieuwe eigenaars hebben de ex-voorzitter van de club gevraagd om zich opnieuw met de noodlijdende club te gaan bemoeien.

Het lijkt er weer zonniger uit te zien bij Deinze. De club vond vorige week een nieuwe investeerder en zette daarmee een essentiële stap reddingsproces van de club. Nu keert Van De Weghe dus ook nog terug.

Van de Weghe verkocht de club in 2022 aan de Aziatische investeringsgroep ACA Football Partners en vertrok vervolgens in 2023 omdat hij zich niet kon vinden in de uitgezette koers van de groep. Eind september meldde hij nog dat hij zich niet geroepen voelde om de club uit de nood te helpen.

“Continuïteit is belangrijk voor de nieuwe investeerders”, vertelt woordvoerder Céline Mawet aan Het Nieuwsblad. “Ze willen meewerken met het lokale verhaal en weer van nul starten. Daarom hebben de nieuwe eigenaars opnieuw contact gezocht met Denijs. Als erevoorzitter en eigenaar van het stadion is hij uiteraard een belangrijke factor.”

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.