Volgende toptransfer bij KRC Genk? 'Fulham richt het vizier op Arokodare'

15 oktober om 23:40

KRC Genk is sterk begonnen aan het seizoen en staat voorlopig op de eerste plek in de JPL. Deels dankzij Tolu Arokodare, die de weg naar doel heeft gevonden en zich ook serieus in de kijker heeft gespeeld.


De spits kende sinds zijn komst begin 2023 periodes met ups en downs bij Genk, maar wist dit seizoen al te overtuigen met zes doelpunten in tien competitiewedstrijden. Die goede start is niet onopgemerkt gebleven. In onder meer Engeland heeft hij zich in de kijker gespeeld.

Bij het – niet al te betrouwbare – Nigeriaanse CompleteSports geeft men namelijk aan dat Fulham FC de boomlange spits op het lijstje heeft gezet. De club uit Londen heeft al meerdere spitsen op de loonlijst staan, maar zoekt naar verluidt een speler met het profiel van Arokodare.

Trainer Marco Silva is ook een grote fan van Arokodare en wil de spits er dan ook graag bij. Of de Engelse club deze winter ook een poging zal wagen om Arokodare in huis te halen, is dan nog maar de vraag.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.