Zet Stijnen stap naar nieuwe club? "Voor een heel goed project"

15 oktober om 23:10

Stijn Stijnen levert voorlopig goed werk bij Patro Eisden en lijkt weer mee te gaan strijden voor promotie naar de Jupiler Pro League. Hij werd nog niet meteen gelinkt aan clubs uit de Pro League, al lijkt er toch al wat interesse te zijn.

Bij TVL Sportcafé klinkt namelijk dat enkele clubs het werk van Stijnen wel al hebben opgemerkt. En dat bevestigt de trainer zelf ook. "Dat is ook zo", geeft hij aan in een gesprek bij het Limburgse programma.

Maar een vertrek bij Patro zal niet zomaar gebeuren, geeft Stijnen meteen aan. "Ik ben echter redelijk honkvast en dit is mijn zevende jaar bij Patro. Die vraag komt, zeker als je resultaten blijft halen en als je dat bevestigt op professioneel niveau. Als ik zou vertrekken, dan moet het wel een heel goed project zijn. Ik ben echter geen marionet en wil beoordeeld worden op mijn eigen werking", geeft de trainer aan.

"Dat ik daardoor veel potentiële ploegen uitsluit? Dat kan, maar daar lig ik niet wakker van", gaat hij verder. "Om Patro te verlaten moet het al iets zeer goed zijn. Maar het kan ook zijn om een volgende stap te zetten in het netwerk van Coley Perry. Met Patro moeten we op termijn de rechterkolom in 1A kunnen halen, dat kan de club wel aan inzake toeschouwersaantallen", besluit Stijnen nog.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.