Panathinaiks betaald contract Baldock uit

Prachtig gebaar van Panathinaikos, contract overleden Baldock wordt uitbetaald

Vandaag om 19:09
Laatste update: om 19:14

Panathinaikos speler George Baldock kwam afgelopen week om het leven. De Griek die in Engeland werd geboren werd 31 jaar oud. Zijn club komt met een prachtig gebaar voor het achtergebleven gezin van de voetballer.

Panathinaikos gaat het volledige contract van Baldock  uitbetalen, melden meerdere bronnen. Op deze manier wil de club de vrouw van Baldock steunen om haar te helpen bij de opvoeding van hun 1-jarige kind. Ook wordt er in 2025 ook een ‘charity match’ georganiseerd. Dit wordt gedaan om om extra inkomsten voor het kind te genereren. 

Baldock speelde in totaal vier wedstrijden voor Panathinaikos. De in Engeland geboren speler speelde het grootste gedeelte van zijn carriere ook in dit land. Hij kwam tot 219 optredens voor Sheffield United en tot 125 voor Milton Keynes Dons. Voor Griekenland speelde Baldock twaalf interlands.

De Griekse-voetballer werd dood gevonden bij het zwembad van zijn huis. Er waren geen verdachte omstandigheden omtrent het overlijden van de voetballer.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.