Andres Dreyer spreekt postief over Brian Riemer

Dreyer lovend over Riemer: "Ik had een geweldige tijd met Brian"

Vandaag om 18:09
Laatste update: om 18:23

Brian Riemer staat nadrukkelijk in de belangstelling van de Deense voetbalbond. Denemarken ziet in de voormalig RSC Anderlecht-trainer de beoogde nieuwe bondscoach.

Bij Denemarken zou Riemer dan ook de bondscoach kunnen worden van Anders Dreyer. De vleugelaanvaller van paars-wit sprak enkele positieve woorden over Riemer bij Het Nieuwsblad. "Ik had een geweldige tijd met Brian. Geen twijfel mogelijk", aldus de vleugelaanvaller.

"Het voetbal kan gewoon keihard zijn. We speelden vorig seizoen tot de laatste speeldagen voor de titel en dit seizoen hadden we één keer verloren tegen Genk toen hij moest vertrekken. We waren ook gekwalificeerd voor de Europa League. Het was een shock", vertelt Dreyer 

Ook na het ontslag nam Dreyer nog contact op met Riemer. "Ik heb Brian via berichtjes bedankt voor het vertrouwen die hij me gaf en ook omdat hij me op zo’n waanzinnig hoog niveau liet presteren. Hij is een ongelofelijk bekwame coach."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.