Juventus toont interesse in Rode Duivel Dodi Lukebakio van Sevilla

Interesse in Lukebakio blijft groeien: 'Juventus wil bod neerleggen bij Sevilla'

Vandaag om 12:50

Met Samuel Mbangula maakt er tegenwoordig een Belg het mooie weer op de flank bij Juventus. De kans lijkt echter te groeien dat we binnenkort nog een landgenoot aan het werk zouden kunnen zien bij De Oude Dame. De Italiaanse topclub wil naar verluidt een bod uitbrengen op Dodi Lukebakio

Lukebakio is dit seizoen niet meer weg te denken uit de basis bij het Spaanse Sevilla CF. In negen wedstrijden was hij tot dusver goed voor drie doelpunten, maar het zijn vooral zijn succesvolle dribbels die in het oog springen. Dat is ook Juventus niet ontgaan. 

Volgens het Spaanse Fichajes, dat Lukebakio omschrijft als 'een van de revelaties van La Liga', bereidt alvast Juventus een bod voor met het oog op de komende transferperiode. De vraag is echter of Sevilla wil meewerken aan een transfer. 'Lukebakio's bijdrage is cruciaal geweest om frisheid in de aanval te brengen. Zijn polyvalentie en kwaliteiten in de één-op-één hebben de Belg tot een onmisbare schakel gemaakt in het systeem van Sevilla', klinkt het. 

Eerder raakte al bekend dat Cristiano Giuntoli, sportief directeur bij Juventus, als scout zou gefungeerd hebben op de tribune tijdens het duel in de Nations League tussen Italië en België (2-2). Daarbij werden naar verluidt ook Wout Faes, Loïs Openda en Zeno Debast in de gaten gehouden.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.