Domenico Tedesco wil experimenteren met de Rode Duivels en doet belofte

Tedesco wil experimenteren met Duivels en doet belofte: “Zullen er staan”

Vandaag om 16:16

Domenico Tedesco werd gevraagd of hij het belangrijker vindt om door te gaan in de Nations League of om te experimenteren met de spelersgroep van de Rode Duivels. Tedesco gaat voor een overwinning tegen Frankrijk, maar benadrukt dat hij wil blijven uitproberen met zijn selectie.

Tedesco gaf als volgt antwoord op de vraag of hij door wil in de Nations League of dat hij experimenteren belangrijker vindt. “Ik denk dat mijn persconferenties altijd heel duidelijk zijn. We willen ons niet achter de resultaten verstoppen, maar als we nu niet experimenteren, wanneer dan wel”, deelt Tedesco op de persconferentie.

Tedesco doet vervolgens een belofte over de WK-kwalificatieperiode die start in maart. “We zullen er staan bij de WK-kwalificaties, dat beloof ik. Als de kwalificaties beginnen, dan gaat dit team, dit land er staan”, vertelt de bondscoach van de Rode Duivels.

“Maar ik denk dat we er op sommige momenten ook nu al staan. Tegen Italie stonden we er voor 60 minuten. We staan er nu ook, maar de experimenten zijn voor mij nu erg belangrijk om er in maart te kunnen staan”, besluit Tedesco.